Rripi i hamakut per Yoga.

SKU: N/A
 • Rripi i hamakut p?r Yoga.
 • E shk?lqyeshme p?r praktikimin e p?rkuljeve, p?rmbysjeve, shtrirjeve dhe m? shum? q?ndrimeve.
 • Rripi i hamakut Yoga ?sht? b?r? prej p?lhure pambuku poliest?r premium, krijon nj? ndjenj? prekjeje t? rehatis?
 • P?rmir?suar funksionet thelb?sore dhe t? sip?rme t? trupit dhe forc?n e plot? t? trupit.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Rripi i hamakut p?r Yoga.
 • E shk?lqyeshme p?r praktikimin e p?rkuljeve, p?rmbysjeve, shtrirjeve dhe m? shum? q?ndrimeve.
 • Rripi i hamakut Yoga ?sht? b?r? prej p?lhure pambuku poliest?r premium, krijon nj? ndjenj? prekjeje t? rehatis?
 • P?rmir?suar funksionet thelb?sore dhe t? sip?rme t? trupit dhe forc?n e plot? t? trupit.
 • Mbajt?se e dyfisht? e ngarkes?s i p?rshtatsh?m p?r lart?si t? ndryshme.

Specifikat

 • Materiali: Poliest?r + najlon
 • Ngjyra: roz?, vjollce, jeshile
 • Mbajt?s i ngarkes?s: 150 kg
 • Madh?sia: 28X30X15cm
 • Gjinia: Grat?, Burrat, Unisex