Raft kepucesh

> SKU: raft-kepucesh-3

Jeni t? lodhur nga k?puc?t e ?rregullt n? sht?pin? tuaj
Ky raft i pal?vizsh?m i k?puc?ve me 6 kate dhe p?r 18 pal? ?sht? zgjidhja perfekte p?r k?t? problem.
Vin? me dy modele te ndryshme:
Raft me 6 kate p?r 18 pal? k?puc? ( 60x30x108 cm)
P?r v?t?m 1990 Leke
?sht? e thjesht? p?r tu mbledhur dhe e p?rshtatshme p?r t?u p?rdorur.
?? Mbyllja me zinxhir dhe me nje xhep anesor
?? Kapaciteti i madh e lejon at? t? ruaj? k?puc?t e gjith? familjes suaj.
??Nj? zgjidhje perfekte e ruajtjes p?r t? gjitha k?puc?t tuaja si atlete, k?puc? me tak? t? lart?, ?izme, stilet, k?puc? baleti, banesa, k?puc? rast?sore, k?puc? p?r f?mij?, dhe shum? m? tep?r.

1,990 L

Krahasoni