-35%
,

Korrektuesi i shpinës dhe qafës


Krahaso

Jeleku qe eleminon dhimbjet dhe ju ndihmon në qendrimin drejte te shpines.
🔸Unisex dhe i dizenjuat për meshkuj dhe femra.
🔸Me masa te ndryshme S, M, L, XL, XXL, XXXL.
🔸Cilesia me e mire dhe material i plote
🔸Mbahet lehte ne trup.
🔸I pershtatshem per tu perdorur ne pune, shtepi duke ecur, vrapuar apo duke u ushtruar ne palester.

1,290 L 1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

In the united states, curricula overwhelmingly focus on understanding fractions as parts of a whole, using area models www.pro-homework-help.com and pie charts, and teaching students the procedures for adding or multiplying, for example.