Mikser Dore

DSP

Krahaso

Mund ta përdorni për të grirë, për të bërë pure, për të rrahur vezët dhe për të përzier.
E lehtë për tu pastruar, nuk zë vënd dhe shumë e lehtë në përdorim.

Mikser dore
Tasi dhe thikën për të grirë
Rrahësen e vezëve
Gotë

3,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Set kuzhine për grirje

Kategori:
Marka

DSP

Brand :DSP
(Cup):800MLVoltage
Mixing BladeFunction:Mixing,GrindingModel
Material:Stainless
Fuqia(W):300W