,

Pjaster Flokesh

Sokany

Krahaso

Drejtoni floket pa patur nevoje te shkoni ne salon, shpejt dhe lehte ne komoditetin e shtepise suaj.
đŸ”žïž Temperatura maksimale 230 grade Celsius
đŸ”žïž Pllaka qeramike
đŸ”žïž Kabell deri ne 2 metra
đŸ”žïž Drejton flokun ne menyre perfekte
đŸ”žïž Fuqia 50 watt

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sokany