Pishine Intex familjare

  • Pishina Intex ?sht? produkti perfekt dhe i p?rshtatsh?m p?r t?u arg?tuar n? dit?t me diell t? ndritsh?m.
  • Shum? e p?rshtatshme p?r oborrin e sht?pis? dhe arg?timin e vog?lush?ve , do t? b?het k?ndi m? i dashur i oborrit.
  • Shtres? e trefisht? p?r m? shum? siguri gjat? p?rdorimit.
  • Material i cil?sis se lart?.

4,490 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

  • Freskohuni n? komoditetin e oborrit tuaj duke instaluar k?t? pishin? Intex.
  • Pishin? e madhe familjare Intex.
  • Material rezistent ndaj t? nxehtit.
  • Shtres? e trefisht? p?r m? shum? siguri gjat? p?rdorimit.

Specifikat

  • P?rmasat e pishin?s: 183 cm x 51 cm