Peshqir ftohes

> > SKU: N/A
 • Peshqir freskues p? palest?r.
 • N? vet?m 3 hapa:
 • 1- lageni,
 • 2- shtrydheni,
 • 3-shkundeni dhe gati p?r p?rdorim.
 • Mund ta p?rdorni p?r or? t? t?ra, mjafton ta shkundni dhe freskohet s?rish.
 • Copa mikrofib?r absorbon ujin dhe rregullon avullimin p?r t? larguar djers?n nga trupi.
 • Shmang nxehjen dhe p?rshpejton tharjen.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Peshqir ftoh?s p?r palest?r.
 • Thahet e but? dhe nuk pikon uj?.
 • Pesha e leht? dhe e l?vizshme: paloset n? nj? paket? t? vog?l dhe z? pak hap?sir? ??n? ?ant?n tuaj.
 • Ftohje gjat? thithjes s? djers?s pa pikuar uj? n? t? nj?jt?n koh?,

Specifikat

 • Material:Mikrofib?r
 • Stili: Sport