-900 L

Paisje p?r kokoshkat

Ftoni miqt? dhe arg?tohuni duke par filmat e preferuar.

Shijoni kokoshakt nga reahtia e sht?pis? suaj.

2,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r kokoshkat

  • Ftoni miqt? dhe arg?tohuni duke par filmat e preferuar.
  • Shijoni kokoshakt nga reahtia e sht?pis? suaj.

Specifikat:

  • Praktike dhe e vog?l.
  • Vendosni misrat n? v?ndin e posac?m dhe pun 5 deri n? 7 min kokoshkat do t? jen? gati.
  • Nuk ka nevoj? p?r t? lar?, thjesht fshijeni me nj? leck? kuzhine ose nj? leck? t? that?.
  • Kujdes! F?mij?t nuk mund ta p?rdorin pa mbikqyrjen e t? rriturve.
  • Materiali: Plastik ABS
  • P?rmasat: 32 x 18.5 x 18.5 cm