Paisje me vakum p?r ushqime

> SKU: N/A

Ruajtja e artikujve tuaj t? ushqimit t? fresk?t nuk ka qen? kurr? kaq e leht?!

Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje me vakum p?r ushqime

  • Ruajtja e artikujve tuaj t? ushqimit t? fresk?t nuk ka qen? kurr? kaq e leht?!
  • Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.

Specifikat:

  • Paisja shoq?rohet me v?ndin e qeseve nderkoh ju kursen blerjen e qeseve t? ndara.
  • Jo vet?m q? i mban t? mbyllura n? ushqimet tuaja, por ndihmon gjithashtu n? parandalimin e transferimit t? arom?s nga nj? artikull ushqimor n? tjetrin.
  • Ajo q? ?sht? e shk?lqyeshme n? lidhje me ?sht? se p?rdor shum? pak energji, por edhe m? leht? n? xhepin tuaj kur b?het fjal? p?r fatur?n e energjis? elektrike.
  • Redukton prishjen dhe harxhimin e sendeve ushqimore, si dhe djegien e ngrir?sve.
  • Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.
  • Ruan si ushqyesit ashtu edhe mineralet n? ushqimin tuaj.
  • Materiali: Plastik ABS
  • Me qese t? p?rfshira n? paktim.