, ,

Ore OTS për Meshkuj


Krahaso

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
🔸 Butonat anesor funksional
🔸 Kundra ujit
🔸 Rripa zinxhiri
🔸 info me datë
🔸 Cilesore dhe me Garanci

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.