-33%

JBL ST12 Wireless


Krahaso
  • Ngjyra: Kuqe kuqe,verdhe,e zeze
  • Radio + MP3 MicroSD Card + AUX
  • Mund ti ldhni me bluetooth
  • Me mikrofon, qe mund te flisni ne telefon
  • Mund ti perdorni edhe me fish auxi ne momentin kur skeni me bateri

1,990 L 2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Kufjet me trendy te momentin JBL si dhe nje cilesi shume e larte zeri

SKU: 5487FB8/22 Kategori:

Technical Specifications

Brand Apple
Item Height 18 Millimeters
Item Width 31.4 Centimeters
Screen Size 13 Inches
Item Weight 1.6 Kg
Product Dimensions 21.9 x 31.4 x 1.8 cm
Item model number MF841HN/A
Processor Brand Intel
Processor Type Core i5
Processor Speed 2.9 GHz
RAM Size 8 GB
Hard Drive Size 512 GB
Hard Disk Technology Solid State Drive
Graphics Coprocessor Intel Integrated Graphics
Graphics Card Description Integrated Graphics Card
Hardware Platform Mac
Operating System Mac OS
Average Battery Life (in hours) 9