,

Ngrohese Qeramike


Krahaso

Per ngrohjen e shtepive tuaja ne ditet e ftohta te dimrit.
đŸ”žïž 2 nivele nxehtesie 700 dhe 1500 watt
đŸ”žïž Termostat i rregullueshem
đŸ”žïž Mund te rrotullohet anash
đŸ”žïž Permasat 32 x 22 x 17 cm

2,890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.