Ngrohese

Deshironi te krijoni imazhin e nje oxhaku ne shtepine tuaj? Kjo ngrohese e markes Haeger ka nje dizanj unik dhe te ngjashem me nje oxhak. Ngrohesi ?sht? i p?rshtatsh?m p?r ngrohjen e nj? dhomen e ndjenjes, nj? zyr? ose nj? butik t? vog?l rreth 20 mt.
? Pajisja mund t? funksionoj? si: ventilator, ngroh?s me fuqi t? ul?t dhe t? lart?.
? Termostati ju lejon t? automatizoni procesin e mbajtjes s? nivelit t? caktuar t? ngrohjes
? Nj? baz? e q?ndrueshme nuk lejon q? ngroh?si t? bjer? gjat? funksionimit.
? Fuqia 1700/2000 Watt
? Permasat 29 x 37.5 x 16 cm

3,490 L

Krahasoni