,

Ngrohese


Krahaso

Ditet e ftohta po vijne dhe aksesori kryesor qe ju duhet ne shtepi eshte ngrohesja!
đŸ”žïž Ngroh me ajer
đŸ”žïž 2 nivele ngrohje
đŸ”žïž Fuqia 1000w
đŸ”žïž Ngrohje maksimale 2000w
đŸ”žïž Pajiset me termostat.

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.