, ,

Mp3 Player


Krahaso

Degjoni muziken qe deshironi e makine gjate udhetimeve te gjata apo shetitjeve ne qytet.
🔾 Pajiset me radio dhe porte USB
🔾 Ka ekran LCD
🔾 Suporton Bluetooth
🔾 Me pult per te kontrolluar muziken

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.