, ,

Mp3 & Kufje per Makine


Krahaso

Pajisuni me nje Mp3 per makinen tuaj dhe kufjet plotesuese, qe e bejen marrjen e telefonatave akoma me te thjeshte.
đŸ”žïž Kufjet jane te rehatshme dhe ergonomike
đŸ”žïž Porte USB 3.1A, qe karikon pajisjet shpejt
đŸ”žïž Mund tu pergjigjeni telefonatave menjehere duke marre kufjet nga pajisja
đŸ”žïž Permasat 90 x 43 x 65 mm

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.