Mini ngroh?s

SKU: N/A
 • Temperaturat u ulen dhe ky ngroh?s mban ambientin tuaj t? ngroht? dhe e b?n q?ndrimin t? rehatsh?m.
 • Ideale p?r dhoma gjumi,zyra, tualete, etj.
 • ?Me ket? ngroh?se do t? arrini t? vendosni t?mperaturen e domosdoshme n? dhom?n tuaj.
 • Esht? i vog?l, praktik dhe mjafton t? vihet n? priz? p?r t? punuar.
 • Ngroh?s elektrik p?r ajrin.
 • Me dizajn shum? modern, elegant dhe funksional.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mini ngroh?s.
 • Mund t? programoni se sa koh? do ta mbani ndezur.
 • Ngroh dhom?n shpejt.
 • Ngrohesja elektrike punon me fuqi deri n? 400W.
 • Me ekran dixhital q? ju lejon t? kontrolloni dhe vendosni temperatur?n nga 15 grad? n? 32 grad?.
 • Nuk konsumon shum? rrym? elektrike.

Specifikat

 • P?rmasat: 16 x 12cm
 • fuqi deri n? 400W.