Mikrofon 2n1

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mikrofon 2n1

 • Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.
 • Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

Specifikat:

 • Universal, lidhet me cdo smartphone.
 • Mjafto ta karikoni 20 min para p?rdorimit.
 • Produkt me cil?si t? lart? nga JOYROOM Brand.
 • Bluetooth dhe altoparlanti 2 n? 1.
 • Mund t? funksionojn? n? m?nyr? t? pavarur pa lidhje shtes?.
 • Koka e mikrofonit ka tre butona p?r uljen e zhurm?s.
 • Thekson baterin? tuaj t? bukur t? z?rit 2600Mah p?r deri n? 8 or? k?ndim.
 • Ky nuk ?sht? nj? mikrofon i p?rgjithsh?m mund t? k?ndoni dhe regjistroni n? ?do vend dhe n? ?do koh?.
 • Kjo ?sht? e leht? p?r t’u kryer ,mjafton t? vendosni smartphonin tuaj n? hapsir?n e p?rshtatshme q? ofron mikrofoni.
 • P?rmasat: 15 x 8 x 5 cm