Mbulesa divan?sh

  • Super modelet e reja.
  • Ju mund ti jepni nj? pamje krejt?sisht tjet?r me keto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe p?rshtatet leht?sisht.
  • Vjen n? ngjyra t? ndryshme dhe modele t? ndryshme.
  • Permasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ju mund ti jepni nj? pamje krejt?sisht tjet?r me keto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe p?rshtatet leht?sisht.
  • Vjen n? ngjyra t? ndryshme dhe modele t? ndryshme.
  • P?rmasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.

 

Specifikat

  • Permasat 235-300 cm