Mbrojtese alumini kundra yndyrave

  • Mbrojtese alumini kundra yndyrave.
  • Kjo super mbrojt?se alumini, do t? shmang? sp?rkatjet gjat? gatimit n? muret afer sob?s.
  • Bllokon n? m?nyr? efektive sp?rkatjen e vajit n? kuzhin? dhe efekti i izolimit t? nxeht?sis? ?sht? i mir?.

690 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo super mbrojt?se alumini, do t? shmang? sp?rkatjet gjat? gatimit n? muret afer sob?s.
  • Bllokon n? m?nyr? efektive sp?rkatjen e vajit n? kuzhin? dhe efekti i izolimit t? nxeht?sis? ?sht? i mir?.
  • Mjaft e leht? n? pastrim.
  • Materiali: alumin

Specifikat

  • Me p?rmasa: 33*28 cm
  • Materiali: alumin