Mbajt?se telefoni

Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.

Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se telefoni

  • Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.
  • Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?.

Specifikat:

  • Ndjekjes Smart i integruar, funksioni i xhirimit n? sh?njest?r n? koh? reale, ndjek zhvendosjen e objekteve dhe automatikisht kap fotografi dhe video interesante.
  • Rrotullim: 360 grad?
  • I leht? n? p?rdorim.
  • Vendoset edhe n? makin?.
  • P?rmasat: 19 x 9.5 x 9.5 cm,