Mbajt?se qelqi n? form? fu?i birre

SKU: N/A
 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • Perfekte p?r festa dhe e ve?ant? ku mund t? p?rdoret p?r birr?, ver? e l?ngje t? ndryshme…
 • Me rubinet q? mund t’a mbushni pijen tuaj sa her? t? d?shironi.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbajt?se qelqi me dizanj n? form? fu?i birre.
 • E vog?l dhe mund t’a vendosni kudo.
 • Qelq rezistent ndaj nxeht?sis?.
 • 1 x fu?i birre
 • 1 x stend? druri
 • 1 x tap?

Specifikat

 • Materiali: Qelq + dru
 • Kapaciteti 1000 ml.
 • Madh?sia: 23 x 16cm