,

Mbajtese TV


Krahaso

Ruani hapesire ne shtepine tuaj dhe montoni TV ne mur.
đŸ”žïž E pershtatshme per Tv nga 14 deri ne 32 inch
đŸ”žïž Ne produkt perfshihen te gjithe pjeset montuese
đŸ”žïž Montohet lehtesisht
đŸ”žïž Rrotullohet majtas dhe djathtas

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.