Mbajtëse në formë krimbi për mbajtën e celularit

▫️Mbajtëse në formë krimbi për mbajtën e celularit.

▫️E përputhshme me shumicën e telefonave inteligjentë si iPhone, Samsung, Sony, Motorola, Nokia, Huawei, HTC, LG, etj.

▫️Një mbajtës telefoni shumëfunksional është super i lezetshëm dhe i veçantë.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajtëse në formë krimbi për mbajtën e celularit.

▫️E përputhshme me shumicën e telefonave inteligjentë si iPhone, Samsung, Sony, Motorola, Nokia, Huawei, HTC, LG, etj.

▫️Një mbajtës telefoni shumëfunksional është super i lezetshëm dhe i veçantë.

SPECIFIKAT

▫️Materiali: gome me densitet të lartë.

▫️Mbajtës i fuqishëm i telefonit.

▫️Madhësia e produktit: rreth 51*1.74*1.74cm