,

Mbajtes Telefoni


Krahaso

Deshironi te keni GPS perpara nderkohe qe udhetoni apo te shikoni nje film? Ju vjen ne ndihme ky mbajtes telefoni me magnet.
đŸ”žïž E pershtatshme per iPhone, Samsung, GPS Universale 360 grade
đŸ”žïž Ka nje fushe magnetike te forte te perbere nga 4 magnete te fuqishem
đŸ”žïž Mund te rrotulloi telefonin 360 grade gjate kohes qe e mbani aty
đŸ”žïž Objekti ka nje ngjites te forte qe nuk leviz dhe jep siguri per qendrimin e magnetit ne vend

890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.