Makineri p?r vakum

Ruajtja e artikujve tuaj t? ushqimit t? fresk?t nuk ka qen? kurr? kaq e leht?!

Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.

2,190 L

Krahasoni

Përshkrim

Makineri p?r vakum

 • Ruajtja e artikujve tuaj t? ushqimit t? fresk?t nuk ka qen? kurr? kaq e leht?!
 • Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.

Specifikat:

 • Jo vet?m q? i mban t? mbyllura n? ushqimet tuaja, por ndihmon gjithashtu n? parandalimin e transferimit t? arom?s nga nj? artikull ushqimor n? tjetrin.
 • Ajo q? ?sht? e shk?lqyeshme n? lidhje me ?sht? se p?rdor shum? pak energji, por edhe m? leht? n? xhepin tuaj kur b?het fjal? p?r fatur?n e energjis? elektrike.
 • Redukton prishjen dhe harxhimin e sendeve ushqimore, si dhe djegien e ngrir?sve.
 • Mban ushqimin m? t? fresk?t p?r m? gjat?.
 • Ruan si ushqyesit ashtu edhe mineralet n? ushqimin tuaj.
 • Fuqia: 100w
 • Tensioni: 220v
 • Materiali: Plastik ABS
 • Me qese t? p?rfshira n? paktim.