, , ,

Makine Rroje

Sokany

Krahaso

Per nje rregullim mjekre sa me shpejte dhe lehte, pa pasur nevoje te shkoni tek berberi, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje e markes se njohur Sokany.
đŸ”žïž Pastrohet lehte
đŸ”žïž Koha e karikimit: 2 ore
đŸ”žïž E rikarikueshme
đŸ”žïž E pershtatshme per cdo pjese te trupit

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sokany