Loj? SuperMario p?r f?mj?

SKU: N/A

Dhurojni k?naq?si t? vog?lush?ve tuaj.

F?mij?t tuaj do t? arg?tohen pa mas pas k?saj loje.

 

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Loja SuperMario p?r f?mij?

  • Dhurojni k?naq?si t? vog?lush?ve tuaj.
  • Dhurata ideale p?r t? ata.

Specifikat:

  • F?mij?t tuaj do t? arg?tohen pa mas pas k?saj loje.
  • Kjo loj do t? b?j t? mundur q? f?mij?t tuaj t? largohen nga smartpohni.
  • Ato lujan? t? qet? dhe komod.
  • E vog?l dhe praktike mund t? vendoset dhe meret kudo.
  • Mund ta lidhni dhe me TV.