Lod?r edukative

  • Nj? fillim i mir? p?r t’u m?suar f?mij?ve numrat, format.
  • Loj?ra t? shk?lqyera p?r f?mij? t? vegj?l dhe lod?r edukative, aktivitete m?simore p?r f?mij?.
  • K?to lodra druri kan? 10 element? t? njohjes s? ngjyrave p?r edukimin vizual.
  • Do ta mbaj? f?mij?n tuaj t? arg?tuar me or? t?ra.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo lod?r edukative ka t? m?suarin me numrat,?format.
  • Plot?sisht prej druri e sigurt p?r duar t? vogla.
  • Loj?ra t? shk?lqyera p?r f?mij?t e vegj?l, aktivitetet e f?mij?ve dhe aktivitetet parashkollore.
  • Nj? dhurat? e shk?lqyeshme p?r f?mij?n tuaj.

 

Specifikat

  • 100% prej druri