,

Llambe LED


Krahaso

Llambe me drite LED e bardhe, e pershtatshme per te lexuar naten apo per ndricim nderkohe qe punoni. Drita eshte e lehte dhe nuk demton syte.
đŸ”žïž 5 funskione drite
đŸ”žïž Pajiset me drite gjumi
đŸ”žïž Ka hapesire per mbajtjen e sendeve te vogla

1,690 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.