,

Mbajtese silikoni


Krahaso

Mbajtese silikoni per drejtimin e gishtave te kembeve.
– Pako permbanb 2 cope
– Perdoren per drejtimin e gishtave te vegjel dhe te medhenj te kembeve.
– Te buta dhe te rehatshme qe mund ti mbani lehte ne kembe.

790 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Officials the knockout blog divided nogales parents in flores are not contesting the new program.