Kutiti e ruajtjes se lodrave me kapak

  • Kuti e ruajtjes s? lodrave apo rrrobave n? kanavac? me kapak.
  • Ju ndihmon t? organizoni dhe ruani lodra q? p?rndryshe do t? ishin n? t? gjith? sht?pin?.
  • Me ngjyra t? ndritshme ?sht? elegant dhe mund t? p?rdoret n? ?erdhe ose n? ?do dhom? tjet?r n? sht?pi.
  • Ka doreza t? qepura anash, duke e b?r? t? leht? t?rheqjen e koshave.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kanavac? ruajt?se me kapak p?r organizim lodrash dhe rrobash.
  • B?r? nga materiali i q?ndruesh?m, ?sht? mjaft i fort? p?r t’i b?r? ball? ?do konsumimi gjat? p?rdorimit.
  • Kjo kuti ?sht? e mbyllur me kapak.
  • B?r? prej p?lhure dhe nj? kapak flip-flop.

Specifikat

  • P?rmasat: 38 x 25 x 25 cm