Kuti dekoruese per aparatet Wiffi

 • Kjo kuti dekorative dhe nj?koh?sisht funksionale p?r ambjentin e sht?pis?.
 • Mban t? gjith? aparatet me wiffi duke evituar rr?muj?n.
 • Sh?rben si dekori ideal p?r tavolin?n ose murin. E disponueshme ne 2 figura.
 • Me pem?, drer? dhe shkrimin ?Home?
 • Me palma, vark? dhe diell

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kuti dekoruese p?r aparatet Wiffi.
 • Materiali: Miksim i drurit me plastik?n
 • Ngjyra: e bardh?
 • Dimensionet: 76 cm x 24 cm x 12 cm

 

 

Specifikat

 • Materiali: Miksim i drurit me plastiken
 • Ngjyra: e bardh?
 • Dimensionet: 76x24x12 cm