Kupa e Smoothie e ngrire

 • Asnj? hap i nd?rlikuar, t? gjith? mund t? b?jn? smoothie n? sht?pi dhe t? shijojn?.
 • Pregatisni Smoothie e sh?ndetsh?m : l?ng portokalli, l?ng limoni, l?ng shege, l?ng luleshtrydhe, l?ng molle, etj.
 • ?Mund t? lahet dhe t? rip?rdoret,
 • E thjesht? dhe e bukur.
 • Ngrini trupin e kup?s p?r 4 ~ 6 or?

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Duhet t? vendosni n? frigoriferin p?r t? ngrir? p?r rreth 6 or?.
 • Prisni q? filxhani i akullit t? ngrij?.
 • Mos p?rdorni objekte t? mprehta p?r t? trazuar kup?n p?r t? parandaluar d?mtimin e murit t? kup?s.
 • Temperatura e aplikueshme e kup?s ?sht? -25 ? deri 60 ? dhe uji i nxeht? nuk lejohet.

Specifikat

 • Materiali i kapakut t? kup?s: plastik
 • Kapaciteti: 210 ml