Kulluese en?sh

  • Perfekte p?r kullimin dhe organizimin e en?ve tuaja.
  • Mbajt?se en?sh p?r lavaman me material shume rezistent i pandryshksh?m, ?sht? ajo ?ka i nevojitet kuzhines tuaj.
  • Ndihmon p?r ta mbajtur kuzhin?n tuaj t? rregullt dhe p?r t? shmangur rr?mujen q? krijohet zakonisht.
  • Poshte kullese ka ene plastike per mbajtjen e ujit.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Perfekte p?r kullimin dhe organizimin e en?ve tuaja.
  • Mbajt?se en?sh p?r lavaman me material shum? rezistent i pandryshksh?m, ?sht? ajo ?ka i nevojitet kuzhines tuaj.
  • Ndihmon p?r ta mbajtur kuzhin?n tuaj t? rregullt dhe p?r t? shmangur rr?mujen q? krijohet zakonisht.
  • Poshte kullese ka ene plastike per mbajtjen e ujit.

Specifikat

  • Material: Metalike