, ,

Karikues me Wireless


Krahaso

Ky produkt eshte ideal per personat qe bejne udhetime te gjata ne makine dhe u nevojitet nje karikues pa patur nevoje qe te lidhet me fishe. Njekohesisht kryen rolin e mbajtesit te telefonit dhe karikuesit.
đŸ”žïž Pershtatet per te gjithe Smartphonat qe suportojne karikimin me Wireless
đŸ”žïž Suporton Fast Charging, i cili karikon deri ne 40% me shpejt se standartja
đŸ”žïž

1,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.