Kamere me Regjistrim


Krahaso

Avantazhet e te pasurit kete pajisje ne makinen tuaj:
đŸ”žïž Per te ripare momentin e nje aksidenti ose vjedhjeje
đŸ”žïž Mbron makinen gjate kohes qe eshte e parkuar
đŸ”žïž Regjistron rrugen dhe shpejtesine e arritur
đŸ”žïž Regjistron udhetimet e fundjaves apo pushimet
đŸ”žïž Perfshin pjesen para dhe mbrapa makines
đŸ”žïž Mund te shikoni regjistrimin menjehere ne pajisje

3,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.