Jast?k Ortopedik

Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.

Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

P?r nj? gjum? t? qet? vjen ky jast?k ortopedik

  • Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.
  • Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

Specifikat:

  • Dizajni ergonomik, p?rputhet me trupin tuaj dhe mb?shtet kok?n dhe qaf?n.
  • Redukton dhimbjen e qaf?s dhe shpin?s, leht?son ngurt?sin? e shpatullave, promovon shtrirjen e duhur t? shtyll?s kurrizore dhe ndihmon muskujt t? pushojn?.
  • Jast?ku i but? leht?son g?rhitjen dhe dhimbjen ortopedike dhe siguron q? t’ju jap? rehati superiore.
  • Ideale p?r t? moshuarit, punonj?sit e zyr?s, student?t, g?rhit?s dhe ata me ?rregullim t? gjumit.
  • K?llufi mund t? lahet me dore si dhe me lavatrice.
  • E disponojm? n? ngjyr? t? bardh?