,

Ibrik elektrik


Krahaso

Zieni ujin, çajin apo cdo leng tjeter qe ju deshironi.
Ibriku elektrikë çelik i pandryshkur që është shumë i qëndrueshëm dhe i sigurt për ujë të valuar.
Efikasitet energjetik që lejon derdhjen e lehtë.
Dizajni i brendshëm i çelikut të mbuluar për mbinxehje dhe zierje
Materiali çeliku inox
Kapaciteti 2L,
Rrotullim 360 grade

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.