,

Ibrik çaji


Krahaso

Ibriku i ri i çajit tashme edhe me filtrim njekohesisht per te ju lehtesuar sa me shume pune
Materiali plastike dhe qelq
Lahet shume shpejt
Kapaciteti 500 ml

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.