Hekur rrobash DSP me avull

 • Hekur rrobash shum? praktik dhe i leht? p?r tu p?rdorur.
 • Nj? pajisje e shk?lqyeshme p?r veshjet dhe heqjen e rrudhave.
 • Ideale p?r udh?ntime dhe nuk z? vend.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Hekur rrobash DSP me avull shum? praktik p?r udhetim.
 • Hekur p?r udhetim. me avull, 220-240 V,
 • Material q? nuk ngjit n? rroba.

Specifikat

 • Modeli: KD1068
 • Materiali: plastik? dhe metal
 • Tensioni: 220V
 • Kapaciteti i rezervuarit t? ujit: 80 ml
 • Fuqia: 1100-1200W
 • Madh?sia e produktit: 9cm x 11.3cm x 19.5cm