Gota me vakum

> SKU: N/A

Kursen hap?sir? ??dhe mban t? fresk?t ushqimin.

Dizajn special n? pjes?n e poshtme dhe mbules?n.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

Gota me vakum

  • Gota me vakum t? sigurta p?r mbajtjen e ushqimit.
  • Kursen hap?sir? ??dhe mban t? fresk?t ushqimin.
  • Dizajn special n? pjes?n e poshtme dhe mbules?n.

Specifikat:

  • E sigurt, jo toksike, pa er?, anti-lag?shti, anti-oksidim, i leht? p?r t?u p?rdorur.
  • P?rdoret p?r ?aj, farat, karamele, biskota, kafe, pluhur, etj.
  • Materiali: Plastic PP
  • P?rmasat: 13 x 10.5 x 10cm
  • ? ? ? ? ? ? ? ?21.5 x 10.5 x 10cm