, ,

Furçe pastrimi


Krahaso

Nje mjet praktik pastrimi ne kuzhinen tuaj
Prej teli te fuqishem qe largon te gjitha llojet e papastertive edhe ato me te veshtira
Me doreze te gjate qe lehteson punen dhe mbron duart tuaj nga demtimi gjate perdorimit
Ideale per familjet, hotelet apo restorant për larjen e tenxhereve dhe eneve te ndryshme
Vjen se bashku me 3 koka te perfshira ne paketim

490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.