Fishe Karikimi


Krahaso

Fishe karikimi e tipit 3.0 A me magnet.
đŸ”žïž Material alumini dhe TPE
đŸ”žïž Gjatesia 100 cm
đŸ”žïž Sherben per karikim dhe per shkembim te dhenash
đŸ”žïž Karikon celularin shpejt
đŸ”žïž Eshte kompakte dhe ka nje kabell rezistent
đŸ”žïž E pershtatshme per Apple dhe Android pasi ka koka te ndryshueshme

1,090 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.