En? gatimi Zepter ZP-2203

 • Seti i en?ve Zepter ?sht? set profesional i domosdosh?m p?r cdo kuzhin?.
 • Gatuani ushqime t? shum?llojshme p?r nj? familje mesatare.
 • Mund t? p?rdoren n? ?do lloj sobe.
 • Sip?rfaqe jo ngjit?se.

6,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • En? gatimi prej ?eliku inox me mbules? qelqi.
 • Fund ?eliku inox me 5 shtresa me q?nd?r alumini p?r shp?rndarje m? t? shpejt? dhe t? barabart? t? nxeht?sis?.
 • Tenxhere e plot? prej ?eliku inox lejon pastrimin e leht? t? p?rdorimit t? thjesht?

 

Specifikat

 • Marka: Zepter
 • 1 tenxhere prej ?eliku inox + 1 mbules? qelqi: madh?sia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tenxhere prej ?eliku inox + 1 mbules? qelqi: madh?sia: 18 x 10,5 cm, kapaciteti: 2,5 litra
 • 1 tenxhere ?elik + 1 mbules? qelqi: madh?sia: 20 x 11,5 cm, kapaciteti: 3,4 litra
 • 1 tenxhere prej ?eliku inox + 1 mbules? qelqi: madh?sia: 24 x 13,5 cm, kapaciteti: 5,8 litra
 • 1 kuti prej ?eliku inox + 1 mbules? qelqi: madh?sia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tigan ?elik + 1 kapak qelqi: madh?sia: 24 x 6,5 cm
 • Material: celik inoks