,

Elektrik Dore


Krahaso

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
đŸ”žïž Elektriku sherben dhe si cakmak
đŸ”žïž Material rezistent
đŸ”žïž Krijon drite qe cila nuk demton syte
đŸ”žïž E rikarikueshme
đŸ”žïž Bateri litiumi

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.