,

Drite me Laser


Krahaso

Deshironi te krijoni atmosferen e festave ne shtepine tuaj me ane te ndricimit? Atehere kjo drite me laser eshte idealja per ju!
🔾 Eshte e vogel dhe mund te levizet lehtesisht kudo qe ju deshironi
🔾 Pajiset me figurat e njeriut te debores, floke debore, yje etj.
🔾 Ka material kundra ujt, punon ne kohe shiu dhe dielli
🔾 Montohet lehtesisht, ne mur apo ne oborrin e shtepise suaj
🔾 Ka nje kend ndricimi prej 180 gradesh
🔾 Permasat 10 x 11.5cm
🔾 Distanca e rrezatimit 2-3 metra

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.