Doreza per Larjen e Eneve


Krahaso

Lani enet pa patur nevoje qe te demtoni duart me detergjentin e eneve.
đŸ”žïž Doreza silikoni
đŸ”žïž Nuk ngjisin
đŸ”žïž Antibakterial
đŸ”žïž Jane rezistente dhe zgjasin teper gjate
đŸ”žïž Mbrojne ambjentin

1,190 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.