Dizinfektues & Mbajtese Fur?ash

> SKU: dizinfektues-mbajtese-furcash

Mbajtese dhe dizinfektues per furcat e dhembeve. Pajisja jo vetem sherben si mbajtese por gjithashtu dizinfekton furcat tuaja te dhembeve.
?? Karikohet me drite ose me fishe
?? Dezinfekton furcat me rreze ultraviolet
?? Mban furcat larg papastertive te tualetit dhe te organizuara
?? Nxjerr sasine e deshiruar te pastes se dhembeve pa bere rremuje
?? Kursen energjine dhe ruan ambjentin

1,690 L

Krahasoni