Celular I vogel sa nje çakmak


Krahaso

Celulari me i vogel dhe praktik sa nje çakmak 🧐
Mund ta perdorni exhe si kufje me bluetooth qe mund ta mbani letehsisht ne vesh

🔸️ Me 2 karta sim
🔸️ Wifi dhe Bluetooth

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.